Posts Tagged with cici
0
Ocazional a mea

Încă mă mai gândesc la tine. Încă mai țin minte mirosul tău când ieșeai din duș udă, asta după ce ne-am unit trupurile. Încă mai țin minte cum îți placea, cum îmi spuneai în șoaptă că mă iubești, deși, poate nu era așa. Nu mă deranja, în clipa aia eram cu adevarat fericit lângă tine, iar asta e tot ce contează.
Mi-e dor de clipele pierdute departe de ei dar caștigate aproape de tine pe diferite bănci în diferite parcuri sau prin supermarket-uri încercând să hotărâm ce să cumpărăm cu puținii nostrii bani. Îmi lipsesc discuțiile noastre din scara blocului tău, discuții care deveneau tot mai interesante fix când trebuia să intri în casă. Mi-e dor de buzele tale, mi-e dor să le sărut și să le mușc, mi-e dor să le simt plimbându-se pe gâtul meu. Mi-e dor de ochii tăi gingași, mi-e dor să îi privesc și să mă pierd în întrebari și planuri, dorințe și regrete, raspunsuri și amintiri și-apoi să mă regăsesc tot în sclipirea lor pătrunzătoare.
Mi-e dor de noi de fiecare dată când trec prin locurile care erau cândva ale noastre, iar inima îmi tresare de fiecare dată când văd o fată care seamănă cu tine, și-mi pare rău că nu ești tu, deși, dacă te-aș intalni nu știu ce ți-aș spune să nu par jalnic, sau mai rău, să te îndepartez din nou.
Oare tu simți la fel ? Mi-ar plăcea ca și tu să te gândești la mine ocazional și să te întrebi ce mai fac, dar să n-ai curajul necesar să mă întrebi. Poate nu a fost momentul potrivit sau poate nu am fost atenți la detalii. Chiar și așa, nu ai de ce să fii tristă, noi doi încă suntem împreună în amintirile mele. Nimeni nu mi te poate lua de acolo.
A trecut ceva timp de când nu am mai vorbit, sper că ești bine, sper că ai găsit ceea ce căutai, dar cel mai important sper că te-ai regăsit pe tine.
Știu că pare ciudat dar mi-ar plăcea să-ți mai aud vocea, aceași voce care mi-a adus zâmbete și lacrimi, aceași voce pe care sper să o aud de fiecare dată când mă sună un număr necunoscut, aceași voce pe care sper să o aud când mă trezesc din somn dimineața.

Dă-mi un semn. Al tău cu nerăbdare,

Lucian Radu.

0
Amintiri din copilarie

După o relație de un an jumate am rămas doar cu amintiri, regrete si durere. Chestii care îmi cad greu în cap și care, mă rog la dumnezeu, să nu mă doboare.
După ce am simțit în ultima săptămână, am devenit mai credincios, și nu spun că cred în biserică ci doar cred într-un dumnezeu. Recunosc că sunt singur, că toate persoanele au uitat de mine și că acum la ora 3 noaptea eu îmi scriu amarul pe blog.
Nu am făcut și nu am dorit răul nimanui și totuși uite-mă aici exilat de lume în colțu meu fără lumină sau dragoste. Pot doar să sper că atunci când imi voi reveni voi trece peste toți doar de plăcere.
Multe m-au lovit în gură cu putere și totuși uite-ma sunt aici lovit iar.
Sunt lucruri care dor, persoane nepăsătoare și persoane care împart doar ură din plăcere.
Se petrec lucruri în capul meu, sunt confuz, o mare parte din mine s-a dus o dată cu ea.
Cateva linkuri care descriu ce am simțit și încă simt pentru ea dar degeaba.

http://old.specimen.ro/impuls-de-viata-x.html
http://old.specimen.ro/avort-de-vise.html
http://old.specimen.ro/agitatie-mare-07-11-2010.html
http://old.specimen.ro/aseara-last-night-toghederfreedom-in-bucharest.html
http://old.specimen.ro/frumoasa-si-bestia.html
http://old.specimen.ro/o-scrisoare-pierduta-printre-ganduri.html
http://old.specimen.ro/demon.html
http://old.specimen.ro/escapada-oradea.html
http://old.specimen.ro/mult-totusi-prea-putin.html
http://old.specimen.ro/de-la-cici-pentru-luci.html
http://old.specimen.ro/pentru-cici.html
http://old.specimen.ro/cici-o-speciala.html
http://old.specimen.ro/12-ore.html

Fiecare post îmi aduce aminte câte putin de ea, fiecare post imi aduce bucurie dar și tristete, daca ai iubit o persoană din toată ființa ști foarte bine la ce mă refer.
Am ajuns iar unul din milioanele de terminați care își plâng viața pe blog…asta vezi tu, eu doar mă descarc fiindcă nu am cui să îi spun toate astea și chiar să mă ințeleagă.
Mă abțin să o sun doar ca să nu fiu iar lovit cu ură de aceași mână rece, e aceași mână care îmi închide și care îmi spune că nu mă mai iubește și nu mă mai vrea. Dacă aș avea puterea m-aș sinucide fără grijă.
Câteva piese care înseamnă mult pentru mine…

Poate că mai sunt dar acum nu sunt în stare să le caut pe toate.
Ai grijă de persoana iubită, și ai grijă să nu faci ca mine. Îmi urlă creiierii în cap de durere.
Pace și dragoste pentru voi!

1