iulie 10th, 2011 | No Comments »

Un artwork facut in graba şi totuşi foarte calitativ.
Read the rest of this entry »

Posted in Portofoliu
iulie 5th, 2011 | No Comments »

Încă un artwork în care am reuşit să transpun piesa.
Read the rest of this entry »

Posted in Portofoliu
iunie 25th, 2011 | No Comments »

Întotdeauna, prin artworkurile mele încerc să transpun piesa intr-o imagine.
Read the rest of this entry »

Posted in Portofoliu
iunie 19th, 2011 | No Comments »

Un artwork pentru tovaraşii mei din Craiova, 2Peu şi Vato.
Read the rest of this entry »

Posted in Portofoliu
iunie 16th, 2011 | No Comments »

Acest artwork nu prea mi-a plăcut cum a ieşit dar Inno a zis ca e bun.
Read the rest of this entry »

Posted in Portofoliu
martie 15th, 2011 | No Comments »

:)) Ce e cu doamna mare? Mă refeream la „doamna lene”. Ea e cea care mă împiedică să scriu „regulat şi zilnic”. Dar uite şi al-treilea articol 😀 aşadar am reuşit să o înving. Momentan. Garantez eu ca o să se întoarcă. E dură baba :))
Trecănd peste vreau să spun că azi am făcut în sfărşit pentru Rohiphop termenii şi condiţiile de utilizare. Precum şi promovarea pe Rohiphop. Consider eu ca e un „break thru”, un pas în faţă. Oricum mai avem multe de făcut ca să ajungem sus de tot. Cu timpul vom reuşi.
Ziua de azi a fost cam plictisitoare. Având în vedere faptul că nu am mai mers la şcoală de 2 săptămâni, devin tot mai plictisit pe zi ce trece.
A mai trecut o zi, sunt mai plictisit.
Apropo de doamne mari, îmi aduc aminte de un video destul de „înfricoşător” în care un tip încerca să îi ofere plăcere unei „doamne mari”. www.fuckingimpossible.com click să vezi.
-revin
Totuşi am o nelămurire. De ce cei care îmi vizitează blogul nu comentează ? Adică am văzut statisticile, şi am destule vizualizări, dar nimeni nu comentează. Poate că scriu atât de bine încât cei ca tine nu au nimic de spus 😀
Cam asta e. pace.! 🙂

Posted in Jurnal, Zilnic, sper.
martie 10th, 2011 | No Comments »

Titlul spune tot. În ultima săptămână am avut numai probleme cu facebook-ul. Ştiam de mult că facebook e de căcat ok, dar am început să-l folosesc pentru că aduce totuşi nişte beneficii dacă deţi un website. Webmaster-ii ştiu de ce ! 😀
Dar de curând, cineva, autointitulatul „cold fire”, mi-a spart paginile de facebook. Da, aveam două, două telecomande una pentru blogul meu şi alta pentru Rohiphop. Normal că la facebook nu există parole la pagini, adminii pot fii şterşi de alţi admini şi tot asa. Evident că spărgând doar contul meu de facebook a avut acces la amândouă paginile 🙂 . Şi aşa am rămas fără. Am făcut altele :d . Vă aştept cu like-urile !!!
pace.!
Pentru blogul meu, puteţi da like pe pagina de mai jos sau in bara din dreapta a blogului aka sidebar.
http://www.facebook.com/pages/SpeciMen/200681569949875
Iar pentru Rohiphop pe pagina de mai jos.
http://www.facebook.com/pages/RoHipHop/116980235042726
UPDATE: Am uitat să menţionez că am pierdut toate like-urile. 🙂

Posted in Jurnal
februarie 3rd, 2011 | 2 Comments »

😀 Stiu, stiu….=; nu am mai scris de … 😕 mult :)) Asta fiindca am fost ocupat cu multe, cu RoHipHop, dar si cu prietena mea (Cici). Spun asta ca sa nu spun ca nu am avut inspiratie. Totusi nu voi abandona blogul, niciodata >:) Adevarul e ca nimeni nu mi-a dus dorul in „sfera” asta… asadar nu stiu daca ar trebui sa imi pese foarte mult.
Lumea se schimba, adica evolueaza, fiindca evolutia presupune in primu rand schimbare, altii in bine, altii in rau, toti evoluam. Iar sar din subiect in subiect, insa acum, in perioada adolescentei au loc multe schimbari Unele chiar ciudate si neimaginable pana atunci. Sunt fascinat de tot ce se intampla in jurul meu, si vreau sa profit de perioada asta, cat se poate de mult.
Blogul a trecut pe locul 4-5 in lista prioritatilor mele. Trebuie sa reusesc sa fac alte lucruri. O sa incerc sa creez din nou. 😀
Poate te astepti sa comentez situatia politica, ce a mai facut nustiu cine, ce cacauri s-au mai zis pe la TV. 😐 nu, asta e cel mai jalnic mod de a te face cunoscut. Psihologic vorbind, fiind situatia nasoala, toata lumea osa fie cu tine si te va ridica in slavi. Bai chiar o sa comentez si eu „suprematia lui Basescu” intr-un articol viitor.
Pana atunci… pace.! 🙂
Later Edit: Am uitat sa precizez ce am facut in tot timpul asta 😀 e greu de explicat asa ca bag o imagine.

Posted in Jurnal