martie 15th, 2011 | No Comments »

:)) Ce e cu doamna mare? Mă refeream la „doamna lene”. Ea e cea care mă împiedică să scriu „regulat şi zilnic”. Dar uite şi al-treilea articol 😀 aşadar am reuşit să o înving. Momentan. Garantez eu ca o să se întoarcă. E dură baba :))
Trecănd peste vreau să spun că azi am făcut în sfărşit pentru Rohiphop termenii şi condiţiile de utilizare. Precum şi promovarea pe Rohiphop. Consider eu ca e un „break thru”, un pas în faţă. Oricum mai avem multe de făcut ca să ajungem sus de tot. Cu timpul vom reuşi.
Ziua de azi a fost cam plictisitoare. Având în vedere faptul că nu am mai mers la şcoală de 2 săptămâni, devin tot mai plictisit pe zi ce trece.
A mai trecut o zi, sunt mai plictisit.
Apropo de doamne mari, îmi aduc aminte de un video destul de „înfricoşător” în care un tip încerca să îi ofere plăcere unei „doamne mari”. www.fuckingimpossible.com click să vezi.
-revin
Totuşi am o nelămurire. De ce cei care îmi vizitează blogul nu comentează ? Adică am văzut statisticile, şi am destule vizualizări, dar nimeni nu comentează. Poate că scriu atât de bine încât cei ca tine nu au nimic de spus 😀
Cam asta e. pace.! 🙂

Posted in Jurnal, Zilnic, sper.