16
Mar

Fericirea…

Nu cred că fericirea poate fi definită. Defapt poate fi definită dar foarte greu şi totuşi incomplet.
Fericirea e o stare de bine, care apare în urma unui impuls de viaţă, datorită unei împrejurări favorabile. E o stare de bună dispoziţie şi de optimism foarte puternic.
Când eşti fericit ai o stare de mulțumire sufletească intensă și deplină. E o stare de totală bucurie în care te dezvolţi emoţional pozitiv. În starea asta, totul e bine.Îţi dispare şi caracteristica generală a omului, răutatea.
Dar sigur că mă puteţi contesta. Nu am dreptate totală, şi adevarul e că pentru fiecare situaţie există câte o definiţie.
Am vrut doar să mă exprim creativ, plus că trebuie să scriu un articol pe zi. yahoo bigsmile Fericirea...
Totuşi rămâne o întrebare, care-i treaba cu fericirea ? yahoo think Fericirea...
pace.! yahoo smiley Fericirea...

Despre Radu Lucian

Sunt o persoana foarte interesanta cu o personalitate impulsiva. Un lider din nastere, cu decizii foarte rapide. Sunt foarte echilibrat si stiu ce vreau de la viata. Imi imping limitele si nimeni nu ma poate opri. Am gustul aventurii in sange.La baza gandirii mele sta logica, iar atunci cand e cazul ma bazez pe instincte.Sunt un rebel. Regulile nu conteaza, am propiul stil de viata pe care nimeni nu il poate schimba. Am un umor caustic. Am umor din abundenþã, încât cei din jur se întreabã dacã nu întrec mãsura. Imi place sa visez cu ochii deschisi si sa-mi indeplinesc fanteziile. Iubesc calatoriile si lucrurile noi. Genul meu preferat este Rap-ul. Pentru mine muzica inseamna relaxare si pasiune.
© Copyright 2010-2019 old.specimen.ro. All rights reserved.