25
Noi

O scrisoare pierduta…[printre ganduri]

Ma gandeam sa arat “publicului larg” o scrisoare scrisa de mine catre EA, dealtfel si prima mea scrisoare scrisa vreodata yahoo kiss O scrisoare pierduta…[printre ganduri]

E prima data cand scriu o scrisoare. Am un sentiment de teama. Nu stiu cum sa incep, cum sa formulez ideile cum sa ma exprim mai frumos si mai corect. Vreau sa fie perfecta, ca tine.
Sper doar ca prin aceasta scrisoare sa nu stric ceva si sa te fac sa te distantezi de mine. Nu vreau asta. Mai bine tac si merg pe burta.
De la inceput cred ca ai observat, am anumite sentimente pentru tine, poate (spun poate pentru ca nu sunt sigur), ca tu nu m-ai crezut chiar suta la suta sau cine stie ce… Acum dupa toate astea, timpul petrecut impreuna, felul in care te porti cu mine am realizat ca tu chiar ti la mine si ceea ce mi-ai spus nu erau doar vorbe in vant. Am observat multe la tine, unele au fost exact asa cum am banuit, iar altele chiar m-au surprins dealtfel intr-un mod placut.
Tu vrei o relatie mai “altfel”, fara obligatii, si atunci cum de ti la mine daca nu vrei ceva mai mult, devine un cliseu. Intelegi tu. Mereu apar suspiciuni, uneori si din cauza ca sunt “putin” gelos. Stiu ca te-am mintit si imi pare extrem de rau pentru asta, nu vreau sa fac un obicei din asta dar s-a intamplat. Sunt si eu om, si mai gresesc.
Poate ca uneori par indiferent, nepasator… dar nu e asa, eu tin prea mult la tine ca sa nu imi pese. Daca nu imi pasa nu mai eram aici si poate ca lucrurile ar fi fost altfel, ceea ce nu imi doresc.
Nu ti-am spus pana la urma ce aveam de spus, esenta scrisorii si tot odata si ceea ce m-a impins sa scriu scrisoarea.
Vreau doar sa iti spun ca Te Iubesc!
Nu trebuie sa spui nimic, daca tu nu simti asta, e ok. Nu pot sa te oblig, si nici nu vreau sa imi spui un “te iubesc” fals. Asta e “pointless”. Eu doar te iubesc, nu trebuie sa ma iubesti si tu. Sper ca asta sa nu te schimbe (te cunosc si stiu ca nu) si vreau sa continuam relatia noastra “ciudata”, una fara obligatii. Daca mai doresti.
P.S.: Iti multumesc pentru tot, pentru clipele frumoase petrcute impreuna.

Despre Radu Lucian

Sunt o persoana foarte interesanta cu o personalitate impulsiva. Un lider din nastere, cu decizii foarte rapide. Sunt foarte echilibrat si stiu ce vreau de la viata. Imi imping limitele si nimeni nu ma poate opri. Am gustul aventurii in sange.La baza gandirii mele sta logica, iar atunci cand e cazul ma bazez pe instincte.Sunt un rebel. Regulile nu conteaza, am propiul stil de viata pe care nimeni nu il poate schimba. Am un umor caustic. Am umor din abundenþã, încât cei din jur se întreabã dacã nu întrec mãsura. Imi place sa visez cu ochii deschisi si sa-mi indeplinesc fanteziile. Iubesc calatoriile si lucrurile noi. Genul meu preferat este Rap-ul. Pentru mine muzica inseamna relaxare si pasiune.
© Copyright 2010-2019 old.specimen.ro. All rights reserved.