30
Noi

Mai Usor…Ca e mai bine

Nustiu cum sa incep yahoo bigsmile Mai Usor...Ca e mai bine asta e primu meu review. O data cu el apare si o noua categorie. In viitor voi face review la multe “chestii”.
Totusi sa revin la review.
Astazi vreau sa iti zic despre blogul unui prieten. El se numeste Catalin. Iar blogul lui se numeste Mai Usor. Acolo isi tranteste el gandurile. Le arunca pur si simplu si asteapta sa vada ce reactii starneste.
Imi place modul in care scrie, si abordarea lui. Se exprima bine, posturile sunt consistente si fondate. Totusi nu-mi place faptul ca nu are un domeniu propriu.
Osa citez din ultimul lui articol: Ne e frica de sentimente?

Suntem obisnuiti sa vedem la stirile de la ora 5, care sunt atat de populare si vazute negativ.. incat stiu ce arata chiar daca nu ma uit la ele. In mare parte sunt stiri triste, iar cateva dintre ele sunt cu tineri care s-au sinucis din iubire.. Oare acest sentiment profund si extrem de frumos este periculos? Oare este ok sa ne temem de el? Acest sentiment furniseaza, in unele cazuri, tristete in loc de fericire? Lacrimi in loc de zambete? Sau acest sentiment, care este periculos, nu se numeste dragoste? Oare se numeste obsesie?

Cu toate aceste lucruri, cu constinetizarea ca o dragoste mincinoasa poate duce la obsesie, ne putem atasa de o persoana? Am vazut/auzit multi oameni calora le e frica sa se indragosteasca tocmai din cauza aceasta. Le este frica sa cunoasca, le este frica sa aiba un lucru foarte drag.. pentru ca intr-o zi, el poate fi pierdut. Dar nu e mai bine decat sa nu-l fi avut niciodata? Daca tot amani si te abtii sa oferi sentimente, oare nu vei duce o viata trista? Acest articol imi creeaza o stare care nu-mi prea place, asa ca voi incheia scurt..

Traieste la maxim momentele fericite, chiar daca sunt doar momente si nu tin la nesfarsit. E mai bine decat sa nu le fi simtit niciodata.

Totusi asta’ nu-i unu dintre cele mai bune posturi insa mie imi place, asadar dute pe blogul lui Mai Usor si vezi acolo cum sta treaba. Eventual poti sa-mi zici si parerea ta despre blogul lui mai jos la comentarii sau chiar lui.

Despre Radu Lucian

Sunt o persoana foarte interesanta cu o personalitate impulsiva. Un lider din nastere, cu decizii foarte rapide. Sunt foarte echilibrat si stiu ce vreau de la viata. Imi imping limitele si nimeni nu ma poate opri. Am gustul aventurii in sange.La baza gandirii mele sta logica, iar atunci cand e cazul ma bazez pe instincte.Sunt un rebel. Regulile nu conteaza, am propiul stil de viata pe care nimeni nu il poate schimba. Am un umor caustic. Am umor din abundenþã, încât cei din jur se întreabã dacã nu întrec mãsura. Imi place sa visez cu ochii deschisi si sa-mi indeplinesc fanteziile. Iubesc calatoriile si lucrurile noi. Genul meu preferat este Rap-ul. Pentru mine muzica inseamna relaxare si pasiune.
© Copyright 2010-2019 old.specimen.ro. All rights reserved.