1
Mar

Cici.o specială.

Nu există cuvinte care să o descrie aşa de bine, nici măcar eu nu o pot descrie aşa bine, aşa cum trebuie şi cum merită, dar o să încerc.
Cici e simplă şi distinctă, e naturală şi stabilă, şarmantă şi singulară, plăcută şi caldă. E specială fiindcă gândeşte altfel decât majoritatea tipelor paceaurilor şi asta o diferenţiază de ele. E specială prin modul în care bea apă din sticlă, cu o privire drăgălaşă şi ochii mari. E specială fiindcă nu mai e nimeni ca ea. E specială fiindcă are nişte ochi care te cuceresc cu o singură privire. E specială prin modul ei de a fii. E specială fiindcă mă face să zâmbesc mereu. E specială fiindcă pune suflet în tot ceea ce face. E specială fiindcă e o artistă, şi are talent. E specială fiindcă e ciudată.
Are o altă perspectivă a lumii şi a vieţii, e bună cu toţi şi oferă pace şi dragoste tuturor, asta o face specială.
E cea mai gingaşă şi graţioasă făptură pe care eu am avut ocazia să o cunosc şi chiar să o iubesc.
Iar eu, …eu sunt norocos că o am pe ea, şi nu-i a nimănui, e doar a mea.
După cum am spus, nu o pot descrie aşa bine, dar am încercat. Cuvintele sunt degeaba.
Te iubesc!
RimeZic – Iubire Neconditionata

Despre Radu Lucian

Sunt o persoana foarte interesanta cu o personalitate impulsiva. Un lider din nastere, cu decizii foarte rapide. Sunt foarte echilibrat si stiu ce vreau de la viata. Imi imping limitele si nimeni nu ma poate opri. Am gustul aventurii in sange.La baza gandirii mele sta logica, iar atunci cand e cazul ma bazez pe instincte.Sunt un rebel. Regulile nu conteaza, am propiul stil de viata pe care nimeni nu il poate schimba. Am un umor caustic. Am umor din abundenþã, încât cei din jur se întreabã dacã nu întrec mãsura. Imi place sa visez cu ochii deschisi si sa-mi indeplinesc fanteziile. Iubesc calatoriile si lucrurile noi. Genul meu preferat este Rap-ul. Pentru mine muzica inseamna relaxare si pasiune.
© Copyright 2010-2019 old.specimen.ro. All rights reserved.