8
Mar

8 Martie… un an.

8 martie… a trecut un an de căcat.
A trecut un an de când am scăpat de mama mea, de când am plecat de la ea. Un an de când am fost deziluzionat şi am revenit cu picioarele pe pământ. Mi-am dat seama de multe.
Şi tot azi a trecut un an de când stau cu tata. Un an de când m-am întors pe Chitila. Un an de când îi suport toate scandalurile la beţie a lu’ tata, şi cum e beat mai mereu, scandaluri sunt din belşug.
Dar să nu stric o zi aşa de frumoasă cu trecutul meu odios yahoo laughloud 8 Martie... un an. . E primăvară, deşi nu prea se vede.
Tot azi, 8 martie e ziua femeii. Hai să fim fericiţi cu to(n)ţii !
La mulţi ani tuturor femeilor !
(nu toate femeile sunt doamne)

Despre Radu Lucian

Sunt o persoana foarte interesanta cu o personalitate impulsiva. Un lider din nastere, cu decizii foarte rapide. Sunt foarte echilibrat si stiu ce vreau de la viata. Imi imping limitele si nimeni nu ma poate opri. Am gustul aventurii in sange.La baza gandirii mele sta logica, iar atunci cand e cazul ma bazez pe instincte.Sunt un rebel. Regulile nu conteaza, am propiul stil de viata pe care nimeni nu il poate schimba. Am un umor caustic. Am umor din abundenþã, încât cei din jur se întreabã dacã nu întrec mãsura. Imi place sa visez cu ochii deschisi si sa-mi indeplinesc fanteziile. Iubesc calatoriile si lucrurile noi. Genul meu preferat este Rap-ul. Pentru mine muzica inseamna relaxare si pasiune.
© Copyright 2010-2019 old.specimen.ro. All rights reserved.